1 χρόνος myorchid.gr

Θυμάμαι πέρυσι το λεγόμενο μπλοκάρισμα του συγγραφέα μπροστά στο άγχος της πρώτης ανάρτησης. Προσπαθούσα τότε να σκεφτώ τι να γράψω για το καθιερωμένο πρώτο ποστ Γεια Σου Κόσμε Είμαι Εδώ. Τότε λοιπόν είχα γράψει απλά:

Η δημιουργία αυτού το μπλογκ αποτελεί το πρώτο βήμα προς την δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σελίδας με σχετική ύλη…
Σιγά-σιγά θα αναρτώνται άρθρα, οδηγοί καλλιέργειας, φωτογραφίες και άλλα πολλά ελπίζουμε ενδιαφέροντα. Καλό μας ξεκίνημα λοιπόν!

Ανέβηκαν λοιπόν κάποια άρθρα, κάποιοι οδηγοί, κάποιες φωτογραφίες και κάποια πράγματα που ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέροντα. Με βάση τα στατιστικά προκύπτει πως αυτόν τον χρόνο, λίγοι περισσότεροι από δέκα χιλιάδες επισκέπτες μας τίμησαν με την παρουσία τους, ενώ το 38% εξ αυτών επισκέφτηκε το myorchid.gr περισσότερες από τέσσερις φορές.

Στην σελίδα στο facebook περισσότεροι από 500 αναγνώστες δηλώνουν φανς και σχολιάζουν και εκεί τι τους αρέσει ενώ το πρώτο δοκιμαστικό βίντεο στο youtube χαιρετήθηκε από δεκάδες θεάσεις.

Ίσως οι ιδέες στον σχεδιασμό του myorchid.gr και κυρίως η υλοποίηση κάποιον λειτουργιών να ενέπνευσαν άλλους μπλόγκερς και μεγάλες σελίδες να τις ενσωματώσουν. Μπορεί απλά να σκέφτηκαν το ίδιο σε παράλληλο χρόνο. Μπορεί απλά η μίμηση να είναι η καλύτερη μορφή κολακείας.

Ε και; Ακόμη λείπουν πάρα πολλά άρθρα, λείπουν χιλιάδες φωτογραφίες, υπάρχουν πολλές συμβουλές φροντίδας που δεν αναφέρθηκαν. Αυτός ο πρώτος χρόνος ήταν μόνο μια καλή αρχή. Μια καλή αρχή που οφείλεται σε εσένα που διαβάζεις αυτό το κείμενο. Σε ευχαριστώ και υπόσχομαι να συνεχίσω να προσπαθώ να γράφω κάτι που ίσως βρεις ενδιαφέρον.

Στηβ