Κατλέγιες

Με την τρέχουσα ανθοφορία της κατλέγιας μου και ενώ πειραματίζομαι με την προοδευτική της φωτογράφιση, νομίζω αν και άργησε, ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας έναν νέο οδηγό φροντίδας.

Και ενώ έγραφα τον οδηγό για την κατηγορία φροντίδα του μπλογκ προσπαθούσα να επιλέξω ποιες φωτογραφίες να βάλω. Διάλεξα δύο αλλά η επιλογή ήταν δύσκολη. Οπότε σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας δύο φωτογραφίες που τελικά δεν μπήκαν.

Διαβάστε κάτι σχετικό!  • Άννα

    πω-πω τα χρώματα είναι υπέροχα

    • Σε ευχαριστώ, αν και οι φωτογραφίες ποτέ δεν πιάνουν απόλυτα την φυσική ομορφιά τους. Τουλάχιστον όχι οι δικές μου που δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος.

  • Αντώνης

    Πρόσφατα μου χάρισαν μία κατλεγιά ροζ σαν δώρο. Την είχαν πάρει από τον γνωστό δρόμο με τα λουλουδάδικα στα Πατήσια αλλά δεν ξέρω από πιο μαγαζί. Όταν μου την χάρισαν μου είπαν για οδηγίες να ρίχνω ένα φλιτζάνι του ελληνικού καφέ νερό κάθε εβδομάδα. Μέσα την Τρίτη εβδομάδα μαύρισε ολόκληρη και σάπισε. Από περίεργεια ανάγκασα να μου πουν πόσο κόστισε. 40€ πεταμένα. Άν είχα βρει νωρίτερα αυτή την σελίδα τώρα θα το είχα το φυτό.

    • Χαίρομαι που αρχίζουν να διατίθενται περισσότερες κατλέγιες. Λυπάμαι που έχασες το φυτό σου, ελπίζω να ασχοληθείς εκ νέου και θα χαρώ να βοηθήσω με συμβουλές όσο καλύτερα μπορώ. Σε ότι αφορά την φροντίδα, πέρυσι είχα κάνει μια αντιπροσωπευτική πιστεύω τηλεφωνική έρευνα… αυτό που λες για το φλιτζάνι ή μπρίκι νερό το κατέγραψα και εκεί http://myorchid.gr/?page_id=442 .