Διαγωνισμός Απρίλιος – Μάης 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Μιας και αρκετοί από εσάς την θαυμάσατε, έκανα παραγγελία μια καινούρια Slc. Kagaribi Dawn ‘Red Star’ για να διατεθεί ως δώρο στους αναγνώστες. Ο τρόπος είναι απλούστατος. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση στην σελίδα σας στο facebook και ζητήστε από τους φίλους σας να σχολιάσουν γιατί πρέπει να την κερδίσετε εσείς. Το ποιο πρωτότυπο σχόλιο-αιτιολογία θα σας χαρίσει το φυτό. Λήξη διαγωνισμού 10/05/2012. Απλά πατήστε το κουμπί share/save στο τέλος της ανάρτησης και αφήστε σχόλιο πως το κάνατε για να ξέρουμε ποιος/ποια είστε.

Διαβάστε κάτι σχετικό!   • Dora

    Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ! Δεν ξέρω τι να πω! Έχω στείλει ήδη mail. Ανυπομονώ να την κρατήσω στα χέρια μου την κούκλα.

 • Theo Gragounis

  Είναι πανέμορφη!

  • Theo Garagounis

   Απλά είναι πανέμορφη!

 • doxaki

  Aντε να δουμε τι θα γινει…και ποιος θα ειναι ο τυχερος!!!

 • Μόλις πριν από λίγο παρέλαβα το φυτό.  Η μικρούλα Slc. Kagaribi Dawn ‘Red Star’ κατελαβε ήδη περίοπτη θέση στο πιο φωτεινό παράθυρο του σπιτιού ακριβώς απέναντι από το γραφείο μου. Για μια ακόμη φορά , ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο!

  • Θέλω τα σχόλιά σου για την κατάσταση στην οποία ήρθε (μιας και ήταν πολύ ταλαιπωρημένο από Γερμανία), την συσκευασία (αν και το έστειλα με κούριερ με ενδιαφέρει να ήρθε χωρίς κάποια ζημιά). Μην το βάλεις άμεσα σε πολύ δυνατό φως γιατί ήταν στο σκοτάδι και μπορεί να καεί από την απότομη έκθεση, βάλε το ένα μέτρο πιο μέσα και μετά από 2 μέρες στο περβάζι. Επίσης σου έστειλα φρέσκο μείγμα φλοιού ώστε να το μεταφυτεύσεις το συντομότερο δυνατόν μιας και δεν εμπιστεύομαι το σφάγνο το οποίο αν και δεν πότισα 10 μέρες ήταν ακόμη σχετικά υγρό… αλλά και είναι καλό να ξέρεις την κατάσταση των ριζών. Τέλος όταν με το καλό πάρει την περίοπτη θέση θα χαρώ να σχολιάσεις παρακάτω και πατώντας αριστερά στο «+image» να βάλεις και μια φωτογραφία 🙂 Καλορίζικη και Καλοάνθιστη!!!

   •  Ήρθε άψογα συσκευασμένο, ούτε κάποια ζημιά διέκρινα, υποθέτω πως όποια σημαδάκια ταλαιπωρίας είχε ( ένα φύλλο ξεραμένο κάπως , σαν καμμένο στην άκρη)υπήρχαν εξ αρχής. Υγρασία είχε αρκετή. Να το μεταφυτεύσω στο ίδιο γλαστράκι ή σε μεγαλύτερο; Κι αν ναι , σε πόσο μεγαλύτερο;

    • Ναι ήρθε έτσι από Γερμανία 🙁 Αλλά αφού μεγαλώνει ενεργά μην ανησυχείς. Ανάλογα με το μέγεθος του ριζώματος και των ριζών χρησιμοποίησε το μικρότερο μέγεθος στο οποίο χωρά αφήνοντας χώρο για να μεγαλώσουν ένας-δυο νέοι ψευδοβολβοί.

 • ΜΑΡΙΝΑ

  ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ………………