Χίλια Ευχαριστώ!

20 Σεπτεμβρίου 2011, ξεκίνησε το MyOrchid.gr. Δειλά δειλά, μερικά πρώτα βήματα του μπλογκ. Ακόμη λείπουν πάρα πολλά. Ακόμη δεν έχουν λυθεί τεχνικά θέματα. Ακόμη τα νέα άρθρα δεν έχουν την ροή που θα έπρεπε μιας και τρέχουν πράγματα που δεν φαίνονται στον αναγνώστη, αλλά απαιτούν χρόνο για να λειτουργήσουν.

 

Λίγες μέρες πριν να κλείσει 2 μήνες το μπλογκ λοιπόν, σε αυτή την δοκιμαστική λειτουργία του, καταφέρατε όλοι εσείς σύμφωνα με το google analytics (και εξαιρώντας φυσικά τις επισκέψεις μου για ανανεώσεις και έλεγχο) να συμπληρώσετε 1047 επισκέψεις μοναδικών χρηστών (αν κάποιος επισκέφτηκε το μπλογκ περισσότερες από μία φορές τότε δεν μετρήθηκε εκ νέου). Εξαιρώντας μερικούς επισκέπτες από το εξωτερικό (περιλαμβάνω και την Κύπρο στο εξωτερικό) μέχρι αυτή την στιγμή όλοι εσείς είστε 967.

 

Όταν ξεκίνησα αυτό το μπλογκ δεν φανταζόμουν πόσο μεγάλη ανταπόκριση θα είχε από όλους σας. Για τον λόγο αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Χίλια ευχαριστώ λοιπόν και για να ανταποδώσω στο ελάχιστο την στήριξή σας, ο χιλιοστός θα κερδίσει μια ορχιδέα.

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σχολιάσετε σε οποιοδήποτε ποστ.*

 

*Μιας και κάποιος αναγνώστης ίσως να μην γνωρίζει την IP του, με το σχόλιο καταγράφεται αυτόματα το email  και η IP ώστε σε σύγκριση με το αρχείο επισκέψεων να είμαστε σίγουροι για τον τυχερό χιλιοστό επισκέπτη αλλά και να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του.