Επικοινωνία

Στο MyOrchid.gr πιστεύουμε στην αμφίδρομη επικοινωνία, έτσι συμμετέχουμε σε μια σειρά από κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον ενσωματώσαμε μια σειρά από λειτουργίες, ώστε η επικοινωνία μας να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερη.

Μπορείτε να “ακολουθείτε” το MyOrchid.gr και να επικοινωνείτε μαζί μας στο LinkedIn.

Μπορείτε να μας καλείτε μέσω του Skype στο ID: MyOrchid.gr (δεν χρειάζεστε να γίνετε πρώτα επαφή, ο λογαριασμός είναι ανοικτός σε επικοινωνία).

Να καλέσετε με τον παραδοσιακό τρόπο στο 698-660-4800 12:00-20:00 καθημερινά.

Ή απλά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.


  Όνομα (υποχρεωτικό)

  e-mail (υποχρεωτικό)

  Ιστοσελίδα

  Το μήνυμά σας

  $English:Στο MyOrchid.gr πιστεύουμε στην αμφίδρομη επικοινωνία, έτσι συμμετέχουμε σε μια σειρά από κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον ενσωματώσαμε μια σειρά από λειτουργίες, ώστε η επικοινωνία μας να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερη.

  Σε κάθε ανάρτηση, μπορείτε να σχολιάσετε ή να την μοιραστείτε στο αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο.

  Επιπλέον, μπορείτε να λαμβάνετε το RSS feed μας, για να ενημερώνεστε αυτόματα με κάθε νέα μας ανάρτηση. Ακολουθήστε μας στο twitter για να ενημερώνεστε για νέες αναρτήσεις αλλά και νέα σχετικά με τις ορχιδέες που δεν δημοσιεύονται πάντα στο blog. Μιλήστε μαζί μας στην σελίδα μας στο facebook, κάντε like και μείνετε σε επαφή. Απλά πατήστε το λογότυπο με το αντίστοιχο χρώμα και θα μεταφερθείτε αυτόματα στο κοινωνικό δίκτυο ή λειτουργία της επιλογής σας.

        
  Παρόλα αυτά, μπορείτε απλά να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

   Όνομα (υποχρεωτικό)

   e-mail (υποχρεωτικό)

   Ιστοσελίδα

   Το μήνυμά σας