Οδηγίες Παραγγελίας

Καλώς ορίσατε στο κατάστημα του MyOrchid.gr. Ανάλογα από το σύνδεσμο (link) που ακολουθήσατε, ξεκινάτε βλέποντας το κεντρικό μενού ή την κατηγορία Ορχιδέες.

Επιλέγοντας Κατάστημα από την σύνοψη περιήγησης, επιστρέφετε στην κεντρική σελίδα του καταστήματος με όλες τις κατηγορίες.

Από την λίστα κατηγοριών μπορείτε να επιλέξετε αυτή που σας ενδιαφέρει, οποιαδήποτε στιγμή, ώστε να δείτε όλα τα προϊόντα της..

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στο κατάστημα, έχοντας δημιουργήσει έναν λογαριασμό, επιλέξτε Συνδεθείτε.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό πελάτη, επιλέξτε το στο προηγούμενο παράθυρο.

Αν έχετε ξεχάσει τον Κωδικό (password) σας, μπορείτε να εισάγετε το email σας και θα σας το υπενθυμίσουμε.

Η δημιουργία λογαριασμού είναι προαιρετική, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και χωρίς να εγγραφείτε, παρόλα αυτά, πριν υποβάλετε την παραγγελία σας το σύστημα θα σας το προτείνει (προαιρετική αποδοχή εκ μέρους σας) ώστε να είναι ευκολότερη η διαδικασία σε επόμενες επισκέψεις σας.

Σε κάθε κατηγορία, βλέπετε τα προϊόντα της συνοπτικά με το όνομα και την τιμή τους, ανάλογα με τον πλοηγό (browser) που χρησιμοποιείται ή την συσκευή από την οποία επισκέπτεστε την σελίδα (κινητό, τάμπλετ, ηλεκτρονικός υπολογιστής) σας επιτρέπεται να κάνετε κλικ και να σύρετε τις φωτογραφίες των προϊόντων στην τσάντα αγορών. Η λειτουργία αυτή ίσως δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις φορητές συσκευές.

Κάνοντας κλικ σε κάποιο προϊόν, μεταφέρεστε στην σελίδα αναλυτικής επισκόπησης του.

Με τις επιλογές, προηγούμενο και επόμενο, μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας με την σειρά. Όταν αποφασίσετε ποιο προϊόν επιθυμείτε να αγοράσετε, κάνετε κλικ στο κουμπί Αγορά.
Εάν επιθυμείτε την αγορά μεγαλύτερης ποσότητα, βεβαιωθείτε πως την έχετε εισάγει στο παράθυρο ποσότητας.

Το μενού θα αλλάξει και στην Τσάντα Αγορών σας θα εμφανίζεται η ποσότητα προϊόντων που έχετε προσθέσει. Πλέον σας δίνετε η επιλογή, να προσθέσετε εκ νέου το προϊόν στην Τσάντα Αγορών σας (για δεύτερη φορά) ή να Συνεχίσετε τις αγορές σας.
Επιλέγοντας Συνέχεια Αγορών θα μεταφερθείτε στην οθόνη της κατηγορίας ενώ επιλέγοντας προηγούμενο/επόμενο θα μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα αναλυτικά.
Ακολουθήστε την ίδια διαδικασία για να προσθέσετε όλα τα προϊόντα της αρεσκείας σας στην Τσάντα Αγορών.
Όταν έχετε καταλήξει στο σύνολο των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε, επιλέξτε Άνοιγμα Τσάντας, ή απλά κάντε κλικ στο εικονίδιο της Τσάντας Αγορών.

Μπορείτε να ελέγξετε τα προϊόντα στην τσάντα αγορών σας και να αλλάξετε τις ποσότητες τους.
Όταν έχετε βεβαιωθεί πως όλα είναι όπως πρέπει, βεβαιωθείτε πως έχετε διαβάσει τους Όρους και Προϋποθέσεις και εφόσον συμφωνείτε, επιλέξτε πως τους αποδέχεστε και στην συνέχεια Ταμείο.

Πρώτα θα σας ζητηθούν οι λεπτομέρειες της αποστολής. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας.(Ή τα στοιχεία του παραλήπτη του δώρου σας)
Αν ξεχάσετε κάποιο μην ανησυχείτε, θα σας το υπενθυμίσει αυτόματα το σύστημα.
Αφού έχετε εισάγει όλα τα απαραίτητα στοιχεία επιλέξτε Συνέχεια. (Αν είστε εγγεγραμμένος πελάτης, μπορείτε να συνδεθείτε ώστε να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο διευθύνσεών σας).

Στην επόμενη οθόνη θα πρέπει να επιλέξετε τις λεπτομέρειες πληρωμής και να εισάγετε το email σας.

Αν επιλέξετε ως μέθοδο πληρωμής το Paypal, θα μεταφερθείτε με ασφάλεια σε μια νέα οθόνη όπου και θα ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Με την Ολοκλήρωση της πληρωμής στο περιβάλλον του PayPal θα λάβετε ένα email που θα σας ενημερώνει για την αποδοχή της παραγγελίας σας.

Προαιρετικά μπορείτε να εισάγετε και έναν κωδικό (password) ώστε να δημιουργήσετε λογαριασμό πελάτη.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την Αντικαταβολή ή την Κατάθεση Σε Τραπεζικό Λογαριασμό, θα μεταφερθείτε στην οθόνη τελικού ελέγχου της παραγγελίας σας.
Ελέγξτε μια τελευταία φορά και υποβάλετε την παραγγελία σας επιλέγοντας Παραγγελία.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας!

Αν χρειαστείτε βοήθεια με την διαδικασία παραγγελίας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.