Εγγραφή $English:Registration

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να εγγραφείτε στην υπηρεσία microbloging του myorchid.gr.

Η υπηρεσία microbloging σας παρέχει δωρεάν την δυνατότητα να αξιοποιήσετε την αισθητική και τις προγραμματιστικές καινοτομίες του myorchid.gr προκειμένου να αποκτήσετε το δικό σας blog. Με την αποδοχή της αίτησης σας, αποκτάτε πρόσβαση σε ένα εύχρηστο διαχειριστικό εργαλείο, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε την ανάρτησή σας τόσο σε html όσο και σε μορφή κειμενογράφου.

Οι αναρτήσεις σας δημοσιεύονται στο blog σας το οποίο και θα βρίσκεται στην διεύθυνση www.myorchid.gr/microglogs/username.

Πριν καταθέσετε την αίτηση σας βεβαιωθείτε πως έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Η θεματολογία του blog σας πρέπει να είναι σχετική με τις ορχιδέες και ελεύθερη από αμφιλεγόμενα θέματα όπως ενδεικτικά πολιτική και θρησκεία, εξωτερικούς συνδέσμους ή οποιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα. Σας παρακαλούμε να αφιερώσετε χρόνο διαβάζοντας το σχετικό τμήμα των όρων χρήσης και σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας να επικοινωνήσετε μαζί μας για την διευκρίνησή της.

Χρήση της υπηρεσία μπορεί να κάνει κάποιος ανεξάρτητα από το επίπεδο των γνώσεών του. Ακόμη και αν μόλις αποκτήσατε την πρώτη ορχιδέα σας, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εμάς, καθώς και για πολλούς άλλους επισκέπτες, να διαβάζουμε σχετικά με την εμπειρία σας με αυτά τα ιδιαίτερα φυτά και να θαυμάζουμε τις φωτογραφίες σας. Παρόλα αυτά θα πρέπει όλοι να κατανοήσετε εκ των προτέρων πως η υπηρεσία αυτή δεν έχει την λογική σελίδας συζητήσεων. Είναι αποδεκτός ο σχολιασμός αναρτήσεων αλλά όχι οι μακροσκελείς συζητήσεις λογικής φόρουμ. Τα φόρουμ μας αρέσουν πολύ, αλλά θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι εντελώς διαφορετικό, μιας και υπάρχουν ήδη τόσα πολλά και αξιόλογα. Αν απλά θέλετε μια συμβουλή για κάποιο φυτό σας, μπορείτε να την ζητήσετε στα σχόλια των σελίδων ύλης του myorchid.gr ή των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης του όπως www.facebook.com/myorchid.gr. αντί να κάνετε χρήση της υπηρεσίας microbloging η οποία και δημιουργήθηκε με διαφορετική λογική.

Παρακαλούμε κατανοήστε πως ο προσωπικός σας κωδικός πρόσβασης στην υπηρεσία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κοινοποιηθεί σε τρίτους, κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά θέματα ασφάλειας. Αν υποψιάζεστε πως κάποιος τρίτος έλαβε γνώση του κωδικού σας πρόσβασης (password) επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την προσωρινή φραγή του λογαριασμού σας. Λογαριασμοί που δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα (6 μηνών) θα διαγράφονται.


  Όνομα (υποχρεωτικό)

  e-mail (υποχρεωτικό)

  Τηλέφωνο (υποχρεωτικό)

  Ημερομηνία γέννησης (υποχρεωτικό)

  Ιστοσελίδα

  Λίγα λόγια για εσάς

  Διάβασα και αποδέχομαι ρητά τους όρους χρήσης

  $English:

  Error: Contact form not found.